torstai 15. joulukuuta 2016

Pisara kultaa

Olen jo kauan aikaa ihastellut äidinmaidosta tehtyjä koruja netistä. Ajattelen että ovat kauniita ja kaunis ajatus ja muisto imetysajasta.

Rakas äitini sitten halusi mulle lahjaksi tämmöisen korun ostaa.
Eli siis maitoa lypsin minigrip-pussiin. Sabrin seurasi toimitusta kauhuissaan vierestä ja huusi eei eei ei mammia saa laittaa pussiin :D Lohdutin että äiti laittaa vain ihan pikkuisen. Ei sitä tosiaan tarvinnut kuin pari rkl lähettää.

Ajatella, mä olen lastani ruokkinut ja ravinnut maidollani yli kaksi vuotta ja koskaan en ole maitoani maistanut. No tuossa kun lypsin siihen lusikkaan niin maistoin! Tärkeä asia, joka sekin pitää raportoida ;) Ja ei paha ollenkaan! Ihan makean maidon makuista. Ylläri pylläri. hih.

Sitten tämä minigrip-pussi piti pakeitoida tosi hyvin, olin aiemmin viestillä saanut paketointi ohjeet ja niitä seuraten maidon paketoin ja postitin.
Pari viikkoa tuosta, saapui paketti ovelle, eli tänään.

Koru saapui kauniissa paketissa.
Ja itse koru on myös todella kaunis.
Pieni pisara kultaa. <3

Sabrin oli jälleen ihmeissään kun selitin että muistaako hän kun äiti laittoi mammia pussiin ja katso, nyt täti on tehnyt mammista tämmöisen korun.

Sabrin pyysi heti saako antaa mammikorulle pusun.
On se suloinen.

Näitä kauniita ja uniikkeja koruja saa Suomesta tietääkseni vain yhdestä paikasta, aiemmin ei Suomessa ole tämmöistä edes ollut.Jasmin Desing on valmistaja ja sivulle pääset tästä.Kaunis kiitos vielä äidilleni ja Kultaseppä Mirkalle, teet kaunista työtä.1 kommentti:

  1. Oi, nuo on niin ihania! Haavailen tuollaisesta, täytyy jossain vaiheessa hankkia :) Onneksi taaperon imetys jatkuu vielä hyvän aikaa, niin ehtii :)

    VastaaPoista