torstai 8. joulukuuta 2016

Opiskelut lähestyvät!


Eilen tosiaan leipastiin lasten kanssa torttuja! Kivaa yhdessä tekemistä.
Tortuista ei nyt enempää juttua tule kuin että onpahan jotain kahvin kanssa :DTänään oli oppimisvalmiuskartoitus koululla. Siellä oli lukemisen, kirjoittamisen ja laskemisen kartoitukset. Jännitin matematiikan tehtäviä, koska matikka ei ole koskaan ollut mulla vahva aine ja siitä on hirveän monta vuotta kun viimeksi olen matikka asioita miettinyt. Ajattelin että siellä on prosenttilaskuja, jakokulmaa ym jotka kaikki olen unohtanut. Kunnolla matematiikkaa olen viimeksi varmaan yläasteella opiskellu. Ammattikoulussa kiinnosti paljon muut asiat kuin matematiikka tai yleensäkkään mikään opiskelu. Nyt taas innolla odotan opiskeluja! Jännää aloittaa opiskelijaelämä. Vaikka onhan tämä tuleva opiskelijaelämä paljon erilaista ku mitä se oli silloin ennen lapsia. Luojalle kiitos.
Ensimäistä kertaa ostin tätä teetä ja on kyllä tosi hyvää!
Turhaa kuitenkin olin laskuja jännittänyt, sillä ne olivat aivan yksinkertaisia tehtäviä. Tyyliin 2+4x5=? tai väritä ympyrästä 50% ja 25% ja muunna paljonko on 1 metri senttimetreinä.
Eli uskon kyllä selviytyneeni noista :D
Lukemisen ymmärtämiset ja kirjoittamiset oli myös hyvin yksinkertaisia tehtäviä, toki varmasti vaikeita jos on vaikka lukihäiriö.
Nämä kartoituksethan on sitä varten että kartoitetaan tarviitseeko opiskelija tukitoimia opiskelussa.
Tosi hyvä että tämmöisiä tukitoimia tarjotaan varsinkin näin aikuispuolella, voihan olla että on joku joka ei ole vuosikymmeniin opiskellut!

Huomenna ehkä postailenkin oikein voimaannuttavia synnytysjuttuja tai ehkäpä aihetta "tunnethan tissisi?" Jompaa kumpaa siis tulossa!

Mulle voi sitten linkata mielenkiintoisia blogeja, varsinkin jos on kätilöopiskelijoiden tai ihan valmiiden kätilöiden blogeja niin mielelläni voisin vilkaista. Myös kaikki naiseuteen liittyvät blogit voi tiputtaa tuohon kommenttikenttään.


Muista pitää itsestäsi huolta ja hemmotella itseäsi, olet sen varmasti ansainnut! <3 

2 kommenttia:

  1. Salam! Mukava, että kirjoittelet taas, tykkään lukea postauksiasi. Olen kiinnostunut kätilöopinnoista, synnytyksestä ja imetyksestä, joten kiva, jos niistä haluat kirjoittaa enemmänkin :)

    VastaaPoista