lauantai 10. tammikuuta 2015

Blogin aloittaminen

Salam aleykom wa rahmatullaah!
Hei!

Mulle on aiemmin parikin ihmistä ehdottanut blogin aloittamista mutta ei ole oikein kiinnostanut silloin. No tänä aamuna suihkussa mietin että no  miksikäs ei. Ja kiitosta pikkusiskolleni Tiialle, joka auttoi mut alkuun ja auttoi blogin ulkoasun muokkaamisessa, kiitos systeri <3 lov ya.

Pitäisikö sitä aluksi kertoa hieman kuka tätä blogia kirjoittaa?
Eli tosiaan, niinkuin kuvauksessakin lukee, olen vuonna -91 syntynyt suomalainen islamiin palannut muslinainen ja olen myös vaimo ja kahden pienen lapsen kotiäiti. Meille on siunaantunut 4-vuotias poika, Ali ja elokuussa syntynyt pieni tyttö, Sabrin.
Espoossa asustelemme, kotoisin olen Pohjois-pohjanmaalta pieneltä paikkakunnalta. Nykyisin käyn Oulussa aina välillä vanhempieni luona jotka sinne ovat muuttaneet. Perheeseemme kuuluu myös Jussi, hän on 4- vuotias maatiaiskissa.
Ammattia minulla ei ole, koulut ovat jääneet kesken mutta olen ajatellut että sitten joskus kun taas on mietittävä työntekoa, opiskelisin kondiittoriksi, nyt vain harrasteleipuroin kotona ^_^
Tykkään myös istuttaa ja kasvatella viherkasveja kotonani ja taas odotan malttamattomana kevättä ja aurinkoa ja olisi myös monta uutta kasvia hankintalistalla :) Sisustaa tykkään myös kotia, kodin pitää olla viihtyisä ja aina olisi uusia ideoita sisustukseen, olisikin rahaa toteuttaa ne kaikki heh :)
Islamin löysin muutama vuosi sitten alhamdolilaah, kiitos Allaahille. Aiemmin en uskonut mihinkään mutta islamiin tutustuessani ymmärsin että se on oikea uskonto ja vaikka kuinka kyseenalaistin ja väänsin ja käänsin asioita, tulin aina vain siihen tulokseen että onkin kyseenalaistettava koko siihenastiset opit ja palata islamiin. Mutta siitä in shaa Allaah, jos Allaah niin suo, kerron toisessa postauksessa tarkemmin :)

Tämä oli nyt vain tämmöinen pieni aloituspostaus, kiva jos eksyit sivulleni :)

6 kommenttia:

 1. Salaam aleikum Omayma! Itsekin Islamiin parisen vuotta sitten palanneena odottelen innoissani postauksiasi :) Olet jo Bloglovin' seurannassani! ;)

  VastaaPoista
 2. Hei,
  olipa pirtsakka esittely! Yritin googlen kautta löytää suomalaisia muslimiblogeja ja löysin blogisi. Onnea uudelle blogille siis!

  VastaaPoista
 3. kiitos :) mielellään otan myös kommentteja vastaan mitä ihmiset pitävät blogistani :)

  VastaaPoista
 4. Onko miehesi myös kääntynyt muslimiksi, vai oletko vaihtanut miestä? Kun ymmärtääkseni (vai luinko väärin?) käännyit muslimiksi esikoisen syntymän jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies on pysynyt samana :) enemmän uskoaan harjoittavaksi vain tullut. Uskonto alkoi näkymään hänen elämässä paljon selvemmin esikoisen syntymän jälkeen ja se sai myös mun mielenkiinnon islamiin heräämään kun näin miten tärkeä asia on toiselle.

   Poista
  2. Mies on pysynyt samana :) enemmän uskoaan harjoittavaksi vain tullut. Uskonto alkoi näkymään hänen elämässä paljon selvemmin esikoisen syntymän jälkeen ja se sai myös mun mielenkiinnon islamiin heräämään kun näin miten tärkeä asia on toiselle.

   Poista