lauantai 30. syyskuuta 2017

Hattaraa pään sisällä.


Sabrinin hennatut kädet :)

Blogi elellyt hiljaiseloa.. arki ollut kiireistä niin blogi jäänyt taka-alalle. Aika olisi päivittää tilannetta.
Kesäkuussa ollut edellinen päivitys tänne. Ja nyt on kohta lokakuu. huhheijaa pitäisi useammin kirjoitella, en tykkää kun tuleee niin paljon väliä kirjoituksiin.
Kesä meni tosiaan siellä Marokossa, elokuussa tultiin Suomeen ja itsellä jatkui opiskelut, poika meni ykkösluokalle ja tyttö siirtyi päiväkodissa 3-5 vuotiaiden ryhmään.
Omat opiskelut pitäneet kiireisenä kun siihen yhdistää kodin ja lasten hoidon, siivovukset, ruuat ym..
Plus kaikki muu, ei kyllä tarvitse miettiä millä saisi päivät täytettyä. Hommaa kyllä riittää.

Voisin vaikka siitä Marokon reissusta laitella jotain kuvia tänne.
Lentokone laskeutumassa marokkoon.Lämmintä ja aurinkoista oli. Mukava oli kun päästiin reissaamaan ympäri Marokkoa kun auto vuokrattiin käyttöön niin näki paljon eri paikkoja.
Lasten kanssa reissaamiseen kuuluu toki ainainen kiukuttelu ja tappelu takapenkillä joten rentouttavasta kaukana se monesti oli.

Luksusta kuitenkin oli kun joskus pääsi viettämään parisuhde aikaa miehen kanssa kahdestaan, kun sukulaiset hoitivat lapsia.Näitä liskoja näkyi pari kertaa ja pieni kilpikonna myös mönki vastaan. Torakat toki myös valitettavaa arkea siellä. Hirmuinen huuto pääsi alilta kun kerran torakka lähti kiipeämään alin jalkaa pitkin ylöspäin. yhhyh.
Liskot ja kilpikonnat on vaan söpöjä.

Ratsastettiin hevosilla apinametsän läpi ja syötettiin apinoille pähkinöitä. Yksi rosvoapina varasti alilta koko pussin pähkinöitä ja kiipesi puuhun onnellisena niitä syömään.
Hauskaa oli muuten mutta hirveä ryöstöturistihinta piti pulittaa hevosratsastuksesta.Kävimme Casablancassa ja siellä kävimme katsomassa Casablancan suurta moskeijaa. Oli kyllä vaikuttava.

Juhlia juhlittiin kun oli miehen pikkusiskon häät.
Kunnon arabipirskeet kyllä oli.
Häitä edeltävänä iltana teurastettiin katolla lammas ja grillattiin ja tanssittiin yömyöhään katolla.

Marokossa on ihana tapa kun ollaan menossa hääpaikalle, niin sinne mennään niin että autossa on hätävilkut päällä ja tuuttaillaan kokoajan. Sitten vastaan tulevat autot myös vilikuttelevat valoja tai vilkkuja ja tuuttailevat.
Marokkolaiset rakastavat juhlia ja sen huomaa :D
Sitten siellä juhlissa bailataankin koko yö... Lasten nukahtaessa heidät laitettiin pöytien alle nukkumaan.Parasta aikaa oli ehdottomasti rantapäivät, ihan speciaalisti mieleen jäi rantapäivät ihan vain miehen kanssa. Oli kyllä niin hauskaa ja aurinkoa meri-ilmaa sai niin paljon että ehkä sillä jaksaa tämän tulevan talven yli... Tuommoinen kuvassa oleva meduusa oli ajautunut rannalle kerran. En tiedä oliko se elossa vai kuollut..Takaisin Suomeen tullessa oli välilasku Portugalissa ja sanoin miehelleni että oispa hyvä jäädä vielä viikoksi tänne Portugaliin lomailemaan ;)
Nyt mie sitten haaveilen lomasta ilman rakasta jälkikasvua, vaikkapa tuonne Portugaliin tai vaik Espanjaan. :)Tämä oli nyt tämmöinen hyvin tiivistetty postaus kesästä.
Mutta nyt on jo syyskuu ihan lopussa ja ah mä rakastan syksyä, mun lempi vuodenaika <3
Fnaire kuului meidän kesään myös vahvasti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti