sunnuntai 11. joulukuuta 2016

God is beautiful and He loves beautyEilen oli naisten hyvinvointipäivä. Järjestäjänä Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry.
Siellä oli kampaaja, hierontaa, kahvittelua, Avon tuotteiden esittelyä ja myyntipiste jossa myytiin mm. huiveja, musliminaisten uimapukuja, koruja, islamilaisia leluja lapsille.

Näillä ihanilla kakkusilla herkuttelimme

Ihanaa äidin rentoutumisaikaa ilman lapsia. Ei sillä että lasten mukaan ottaminen jotenkin haittaisi, mutta onhan se ihan erilaista olla jossain kun ei joka välissä tarvitse katsella mihinkäs se taapero on nyt hävinnyt vaan saa olla ihan vain relax. Tämmöinen aika ainakin itseä piristää kovasti.
Monilla oli kyllä lapset mukana ja ihan kiltisti kaikki lapset tuntuivat siellä leikkivän, itse jätin lapset kotiin miehen kanssa.
mm. näitä alusninjoja oli myynnissä

Musliminaiset, kuten ihan ketkä vain naiset kaipaavat, tarvitsevat ja ansaitsevat itsensä hemmottelua ja kauneudenhoitoa.Vaikka peitämmekin itsemme ulkona vieraiden katseilta, ei tarkoita ettemmekö nauttisi kauniista asioista ja itsensä laittamisesta.
Itsestään huolta pitäminen ja kaunistautuminen omalle miehelleen on hyvin suositeltavaa.
Joten kyllä musliminaisetkin suihkuttelevat hajuvesiä ja meikeistä puhuvat, hoitavat hiuksiaan kuten muutkin naiset.
Emme nuku huivi päässä.
Emme käy suihkussa huivi päässä.
Niinkuin joskus tuntuu että ihmiset olettavat.
Okei no ehkä hieman kärjistettyjä nuo esimerkit, mutta ehkä saitte kiinni mun pointista..
Emme todellakaan. Me laitamme itseämme omassa kotonamme ja ystäviemme luona voimme olla ilman huivia. Toki niin ettei siellä ole vierasta miestä paikalla.
Toki musliminaisille on joitain rajoituksia, mitä ei tulisi tehdä esimerkiksi kulmien nyppiminen on kielletty ja hiusten mustaksi värjääminen.Henna on suosittua ja monesti näissä hyvinvointipäivissä onkin hennatatuointien laittamista.
Tavalliset, pysyvät tatuoinnit ovat muslimeilta kiellettyjä, mutta hennalla kaunistautuminen on ihan suositeltava asia. Toki näitä kauniita hennatatuointeja ei tulisi sitten vieraille miehille näytellä.Monet myös käyttävät hiusten värjäämiseen hennaa.
Henna on puhdas luonnontuote. Olenpa kerran juonutkin hennaa. Eli siis hennapuun lehdistä keitettyä teetä. Sillä kerrotaan olevan lukuisia terveysvaikutuksia ja kehoa puhdistavia vaikutuksia, netistä varsinkin englanniksi löytyy paljon tietoa.
Tässä blogissa näytti olevan paljon asiaa hiusten hennaamisesta, muutenkin vaikuttaa kivalta ja mielenkiintoiselta blogilta, vaikka näyttää olevan ettei blogia kirjoiteta enään kun viimeisin postaus on yli vuoden takaa...
Mua kun kiinnostaa kovasti kaikki natural jutut.
Henna tosiaan hoitaa hiusta ja tekee niistä vahvat ja kiiltävät, toisin kun nuo kaupan kemikaalimössöt jotka vain rasittavat hiusta.


Itselle lähti mukaan mm. tämän kuvan huivi tuolta hyvinvointipäivältä. Tykkään kyllä kovasti. Laskeutuu kauniisti ja on kivan pirtsakan värinen, tätä väriä mulla ei ole yhtään! Taitaa olla juurikin tuo huivi mikä on mallinukella päässä tuolla ylemmässä kuvassa. Helppo semmoinen mikä ensin vain vedetään päähän ja sitten siinä on semmoinen huivikaistale vai miksi sitä sanoisi mikä sitten vain kiepsutetaan päähän. Ehkä huivia käyttävät siskoni islaamissa ymmärtävät mitä tarkoitan :D
No mut anyway tyytyväinen olen löytööni!Tosiaan, tämän ihanan hyvinvointipäivän järjesti Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry. Yhdistys on ollut vuodesta 2009 ja järjestää aina erilaisia retkiä esimerkiksi huvipuistoihin, kesäleirejä naisille ja lapsille ym kivaa! Hienoa työtä.
Heidän blogiin pääset tutustumaan tästä.

Lämpimästä kiitoksia taas tuosta piristävästä päivästä espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti